Malthe Vintner

Malthe

Vinther

Om Malthe

 

Jeg er en 27-årig guitarist, sanger og pianist, som har spillet og sunget i forskellige sammenhænge - bl.a. som forsanger i folk/rock-trioen The Mood Killers (2011-nu), funk/dance-orkesteret Funky Lovers (2008-2010), folk/pop-gruppen Sirens (2012-nu), samt sunget kor på bl.a. Allan Olsens plade "Jøwt" (2013) og andre indspilninger.

 

Min tilgang til undervisning er først og fremmest at det skal være sjovt og spændende for mine elever uanset niveau.

 

Jeg arbejder ud fra den overbevisning at det er nemt at motivere sig selv for at komme i gang, så længe det at spille er sjovt og noget man ser frem til. Derfor lægger jeg stor vægt på at hver enkelt elev får mulighed for at lære lige præcis dét han/hun har lyst til - og jeg spæder så til med de teknikker, øvelser, teorier, hørelære, akkorder, sangforslag osv., som efter min vurdering passer bedst muligt til vedkommendes ønsker og evner.

 

Derfor forventer jeg også at eleven har lyst til at arbejde videre med materialet hjemme, men ved at gøre undervisningen så sjov som mulig, så sker dette ofte af sig selv.

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Tlf. + 45 20 14 83 76

 

Mail: kontor@rebildmusikskole.dk

Malthe underviser i guitar, klaver og sang

"Min tilgang til undervisning er først og fremmest at det skal være sjovt og spændende for mine elever uanset niveau. Jeg arbejder ud fra den overbevisning at det er nemt at motivere sig selv for at komme i gang, så længe det at spille er sjovt og noget man ser frem til."

 

Malthe

Min personlige erfaring med guitarspil strækker sig over mange genrer, herunder især rock, pop, country, irsk og skotsk folkemusik, heavy metal, singer/songwriter, bluegrass og folkrock.

 

Jeg kan bedst lide rollen som rytmeguitarist og sanger, og derfor er jeg særligt god til elever der gerne vil blive bedre til at synge og spille guitar på én gang. Jeg er dog også kyndig inden for leadguitar-spil.

 

Jeg har erfaring både med nybegyndere og let øvede, men kontakt mig endelig, og så kan vi sammen vurdere, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

 

Uddannelse

2011 - 2014

Bachelor i Populærmusik og Lydproduktion

 

2014 - 2016

Kandidat i Musikpædagogik på Aalborg Universitet

 

 

 

 

NYHEDER

 

19. august 2017

Vi er glade for at kunne præsentere Malthe, der fremover vil varetage guitarundervisningen.

 

Malthe kan undervise både begyndere og øvede guitarelever.

 

Læs mere om Malthe her

 

 

© Copyright. Horsmark entertainments.